Eerste avondontmoeting voor Kuypers op Raceway Venray.

Voor Jos Kuypers was de avondontmoeting op het Raceway circuit in Venray een nieuwe uitdaging. Met als resultaat een mooie vijfde plaats in de eerste- en een negende plaats in de tweede manche. Na overleg werd de derde manche geannuleerd en werden alle coureurs door de wedstrijdleiding op hun rij gedrag gewezen omdat er te veel crashes waren. Kuypers werd in de beginfase, van de 25 ronde durende finale race van de avond, verrast door de re-run en liet zich wat verdringen naar de achterhoede van het veld, “ Het was de hele namiddag en wat

hectisch, mijn eerste reeks verliep vlekkeloos met een mooie vijfde stek, maar gedurende de tweede reeks had ik plots geen communicatie meer met de wedstrijdleiding en wist ik niet wanneer het veld terug op gang ging tijdens de re-run(s). In de finale reed ik vooraan mee maar liet mij verrassen door de neutralisatie waardoor mijn concentratie wat zoek was geraakt en zo in de achterhoede verzeild raakte. Het resultaat was een tiende plaats voor de HMS Dodge Challenger bolide “ (JL)

F72C5891 F72C5908 F72C5930 5J3G7488 5J3G7498 5J3G7525 5J3G7568 5J3G7597 5J3G7606  F72C5868 5J3G7484