Team Kuypers

Mooi LMV8 weekend voor Team Kuypers op Raceway Venray

Tijdens de Worldcup Stockcar F2 op 19 & 20 augustus verreden op Raceway Venray beleefde Team Kuypers een mooi weekend in de LMV8 klasse. De zaterdag werd door Jos Kuypers afgesloten als winnaar van het dagklassement. De winnende punten voor het dagklassement behaalde Kuypers door in de eerste en tweede manche respectievelijk als tweede en derde over de eindstreep te rijden en door in de finale opnieuw een tweede plaats te veroveren.

Jeroen van Eerd

Jeroen van Eerd wist in de eerste manche op de zaterdag als vierde te finishen, in de tweede manche als zevende en in de finale op een vijfde plaats. De behaalde resultaten bezorgden Jeroen van Eerd een mooie vierde plaats in het dagklassement.

Jos Kuypers

De eerste manche van de zondag wist Jos Kuypers niet verder te komen dan een vijfde finishplaats en moest Jeroen van Eerd genoegen nemen met een zevende plaats. De tweede manche verliep een stuk positiever voor Kuypers en hij stuurde zijn LMV8 bolide als tweede over de eindstreep. Jeroen van Eerd wist deze manche één plaats beter te finishen dan de voorgaande manche en werd als zesde afgevlagd.

Team Kuypers

In de finale race werd  er een onderlinge strijd tussen de Team Kuypers coureurs gestreden met als uiteindelijke winnaar Jeroen van Eerd. Na 25 ronden wist Van Eerd als vierde over de eindstreep te rijden met vlak achter hem aan Jos Kuypers op een vijfde plaats. In het dagklassement van de zondag waren de rollen weer omgedraaid en eindigde Jos Kuypers op een derde plaats en Jeroen van Eerd op een vierde plaats.

De volgende wedstrijd voor Team Kuypers vind plaats op 24 september tijdens de SuperCup National Hotrod op Raceway Venray.

Foto’s: Arno van Heijster / Race2Fast.com

About the Author

Door RacingTeam@Best / Administrator op aug 26, 2017

Geen Reacties

Leave a Reply

4 × vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.